Θέση του Συλλόγου για τα Κείμενα που Δημοσιεύονται

Συνάδελφοι και συναδέλφισες,Τα blogs είναι βήματα ελεύθερης έκφρασης και η ανωνυμία εξασφαλίζει τη δυνατότητα αυτής της έκφρασης.Τα κείμενα που εκφράζουν το Δ.Σ. του Σ.Μ.Υ.Γ.Γ.Ε.Ε., είναι αυτά που αναρτώνται στο blog με την υπογραφή του Συλλόγου.Τα σχόλια που αναρτώνται εκφράζουν τους συντάκτες τους. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα αποσύρονται από το Δ.Σ. του Σ.Μ.Υ.Γ.Γ.Ε.Ε.

30.12.09

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Μ.Υ.Γ.Γ.Ε.Ε.

 Καλή Χρονιά.....

Διαβάστε Περισσότερα...... 
(με κλικ στον τίτλο της ανάρτησης)



11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επιθυμώ έναν Γενικούλη ή μια Γενικούλα, νέα ηγεσία στο ΙΔΕΚΕ, νέα διοικητική διοίκηση στη ΓΓΔΒΜ (εννοείτε τι εννοώ...), πολλά και καλά προγράμματα, αύξηση μισθών, αξιοκρατία, νέες προοπτικές για τη γραμματεία μας, καλό κλίμα, συνεργασία...
ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΑ για όλες και όλους μας....
Τι θα πάρω απ' όλα αυτά; Ας μη σας πω καλύτερα!!!
Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία!
Άγιε Βασίλη ακούς;;;
Καλή Χρονιά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άγιε μου Βασίλη γεια σου!
Φέτος θα ‘θελα να μου φέρεις κατ’ αρχή ένα Laptop. Όχι τίποτα σπουδαίο, να σαν αυτό του κυρίου γενικού μας που το ‘χασε ο καημένος. (Φέρε και σ’ αυτόν ένα καινούριο).
Επίσης θα ‘θελα να πάρεις πίσω τη τσίπα που μου ‘φερε πέρσι. Θα τη βάλω στη κάλτσα να την βρεις εύκολα.
Δώς ‘τη στον κύριο γενικό γιατί φαίνεται ότι έχασε τη δική του ο καημένος.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Τις ευχές μου στη κυρία Αι Βασίλη.

Ανώνυμος είπε...

Η επιθυμία μας εκπληρώθηκε αφού αποκτήσαμε έστω και με καθυστέρηση 3 μηνών Γενικό Γραμματέα.
Ο νέος Γενικός Γραμματέας είναι ο Μπάκας Ευθύμιος οικονομολόγος και στέλεχος επιχειρήσεων.

Ανώνυμος είπε...

Αν η ξεφτίλα έχει όριο τότε ο δερματολόγος το έχει υπερβεί!
Ποιος άλλος θα μπορούσε να χρεώσει τον πιο στενό του συνεργάτη, έναν ευγενικό και μιλείχειο άνθρωπο, με την «απώλεια» ή «κλεψιά» ενός laptop που ο καημένος είναι ζήτημα αν το είδε ποτέ. Και όταν λέω «χρεώσει» εννοώ το ηθικό μέρος γιατί το οικονομικό είναι άλλο ζήτημα. Είναι ζήτημα γυφτιάς!
Άλλωστε και η μη παραίτηση από τη καρέκλα δείχνει το μέγεθος της.
Σύντομα «κύριε» δερματολόγε θα σας περιλάβουν τα κανάλια και ίσως και κάποιος εισαγγελέας. Να δούμε που θα βρείτε μάρτυρες να πουν ένα καλό λόγο για σας…

Τέλος φαίνεται ότι μερικούς δεν ενδιαφέρει η υστεροφημία τους.
Προτιμούν τη διαπόμπευση προκειμένου να κερδίσουν μερικές δραχμούλες ακόμα!

Ανώνυμος είπε...

Βρέθηκε το Laptop

Τα μάθατε; Άδικα τον κατηγορήσατε βρε. Το περιβόητο laptop ήταν κριμένο πίσω από ένα ράφι πάνω από ένα συρτάρι μέσα σε μια ντουλάπα κάτω από το καντήλι που έφεγγε και κένταγε η κόρη το μαντήλι, ντήλι, ντήλι, ντήλι και δεν έβγαζε άχνα το σκασμένο! Τελικά όμως ο δαιμόνιος δερματολόγος αφού επιστράτευσε τον Σέρλοκ Χολμς, τον Ηρακλή Πουαρώ και τον αστυνόμο Σαϊνη που έκρυβε μέσα του, έπειτα από ενδελεχή έρευνα τριών μηνών το ανακάλυψε!!! Κι έτσι το μυστήριο του «χαμένου laptop» διελευκάνθει.
Μετά από αυτό η υπηρεσία του ανέθεσε να διαλευκάνει και τα μυστήρια : «χαμένο φωτιστικό», «χαμένο DVD», «χαμένο Flash memory» και «χαμένο κορμί».
Αυτά για όσους απορούν γιατί άφησε μούσι, δεν έφυγε ακόμη και γυροφέρνει στον τέταρτο.

ΥΓ : Ελπίζω να φοβήθηκες τη συνείδηση σου και όχι τον εισαγγελέα δερματολόγε

Ανώνυμος είπε...

10 πιθανοί λόγοι για τους οποίους ο Δερματολόγος εξακολουθεί να έρχεται στη Γραμματεία :

1. Δεν κατάλαβε ακόμη ότι άλλαξε η κυβέρνηση.
2. Θέλει να είναι πιο κοντά απ’ όλους στη καρέκλα όταν θα ξαναλλάξει η κυβέρνηση.
3. Χάλασε η τηλεόραση στο σπίτι του.
4. Δεν έχει πληρώσει τα κοινόχρηστα στη πολυκατοικία του και του έχουν κόψει τη θέρμανση.
5. Έρχεται για να ολοκληρώσει το έργο του.
6. Είναι ερωτευμένος με μια από τις διευθύντριες.
7. Συμπληρώνει ένσημα.
8. Ψάχνει στα συρτάρια να βρει τη χαμένη του αξιοπρέπεια.
9. Έρχεται για να ταϊσει τα περιστέρια.
10. Περιμένει να του απονεμηθεί ο τίτλος του «επίτιμου».

Ανώνυμος είπε...

4 Φλεβάρη 2010. Κόψαμε την πίτα του συλλόγου, γιορτάσαμε την Τσικνοπέμπτη, ανταλλάξαμε ευχές μεταξύ μας και με τον καινούργιο Γενικό!!! Όλα καλά και πάμε προς την Μεγάλη νύχτα. Και η νύχτα είναι μεγάλη διότι αύριο ξημερώνει, με το καλό, μια σπουδαία ημέρα. Η 5η Φεβρουαρίου 2010, η μέρα δηλαδή που λήγει επιτέλους η θητεία της διορισμένης από την Νέα Δημοκρατία Διευθύντριας.Για το σύλλογό μας πρέπει να καθιερωθεί ως ημέρα της τελικής πτώσης του τυρανικού καθεστώτος. Η τελευταία σκηνή της τραγικής κυριαρχίας του ανεπανάληπτου δίδυμου (πρώην, πρώην γενικού και της αυτού μεγαλιότητος κυρίας Διευθύντριας απασών των επιμορφωτικών φορέων του τόπου). Την περιμέναμε πολύ καιρό τη μέρα αυτή, τόσο έντονα και με τέτοια ανυπομονησία που αρκετοί από μας δεν μπορούν να το πιστέψουν. Πολλοί λένε, αν δεν το δω δεν το πιστεύω, άλλοι βλέπουν εφιάλτες πως θα ανανεωθεί η θητεία της όπως εκείνη ελπίζει...Σύντροφοι και συντρόφισσες του ΠΑΣΟΚ και των άλλων δημοκρατικών δυνάμεων, αν υποψιαστώ πως ο εφιάλτης δεν ανήκει στο χώρο του ασυνείδητου, όπου και του αρμόζει,τότε φοβάμαι πως η νύχτα που θα ακολουθήσει( της ανανέωσης της θητείας της) θα είναι νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου και μακάρι να βγω ψεύτης...

Ανώνυμος είπε...

Άρωμα εξουσίας

Θα ‘θελα να έγραφα κάτι καλό έτσι για το καλωσόρισμα μα δε μου βγαίνει.
Κι έτσι καλοί μου συνάδελφοι και για όσους δεν το κατάλαβαν… μια από τα ίδια.
Τίποτα σημαντικό τίποτα το ιδιαίτερο, μια θλιβερή μετριότητα θα έλεγα.
Αμ’ δεν ξέρεις ν’ ακούς, αμ’ έχεις μαύρα μεσάνυχτα, αμ’ δεν αντέχεις να συμβουλευτείς θέλεις να διατάξεις κιόλας.
Κι έχεις και άποψη από πάνω.
Άσε που διαχέεται κι ένα άρωμα παρελθούσης πενταετίας.
Αυτό τώρα που το βάζεις…
Κρίμα… και πιστέψαμε πως κάτι άλλαξε…

Ανώνυμος είπε...

Σωστές κάποιες από τις διαπιστώσεις των συναδέλφων. Θα ήθελα όμως να μας ρωτήσω όλες κι όλους: "Εμείς τι κάναμε, τι κάνουμε και τι θα κάνουμε για όλα αυτά; Πόσο διατεθιμένοι ήμασταν και είμαστε να κάνουμε κάτι πιο δραστικό και να μην μένουμε απλοί παρατηρητές των καταστάσεων;"
Ακόμα κι οι πιο ρεαλιστές από εμάς λένε ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει ότι κι αν κάνουμε, ας έχουμε τουλάχιστον προσπαθήσει....

Ανώνυμος είπε...

Τρελή Αποκριά

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα ετελέσθει η καθιερωμένη τελετή της κοπής της πίτας του συλλόγου των μονίμων υπαλλήλων της ΓΓΔΒΜ.
Η λαμπρή γιορτή έλαβε χώρα στο πολυτελές κυλικείο της Κούλας που είχε διακοσμηθεί κατάλληλα για τη περίσταση.
Παρευρέθησαν εκτός από τα μέλη, η πρόεδρος του συλλόγου, το ΔΣ, οι τοπικές αρχές της ΓΓΔΒΜ, διευθύντριες, τμηματαρχαίοι, πρώην διευθυντές πρώην πρόεδροι και άλλοι επίσημοι.
Στη τελετή δεν προσκλήθηκαν οι αρχές του ΙΔΕΚΕ (Πρόεδρος-Σύμβουλος) διότι είμαστε μόνο καμιά πενηνταριά και θα αισθανόμασταν κάπως αμήχανα.
Τρίλεπτη βαρυσήμαντη ομιλία εκφώνησε η πρόεδρος και αμέσως μετά πήραν το λόγο οι τοπικές αρχές οι οποίες αφού μοίρασαν επιδόματα και υπερωρίες αποχώρησαν πάραυτα.
Μετά από το πέρας της τελετής ακολούθησε η επίσης καθιερωμένη δεξίωση-χοροεσπερίδα της Τσικνοπέμπτης.
Ο μπουφές ήταν πλούσιος σε εδέσματα και ποτά και το κέφι τρελό.
Σουβλάκια, πίτες, τζατζίκια, χωριάτικες, κρασί κόκκινο χύμα, ρετσίνα βαρελίσια και άλλα σκατολοϊδια κοσμούσαν το τραπέζι.
Από τη γιορτή αποκλείσθηκαν, οι έγχρωμοι συμβασιούχοι μετανάστες που προέρχονται από διάφορες αναπτυσσόμενες περιοχές της χώρας.
Αυτό έγινε κυρίως διότι στη περσινή γιορτή που συγχρωτιστήκαμε μαζί τους, κολλήσαμε μια φοβερή και ανίατη ασθένεια που λέγεται «Σύνδρομο της Λαμίας» και έτσι τώρα όλοι είμαστε φορείς της νόσου.
Επίσης έγινε διότι θα μας κόστιζε περίπου 5 ευρώ το κεφάλι και μεσούσης της οικονομικής κρίσης δε μας έπαιρνε να βάλουμε τόσο βαθειά το χέρι στη τσέπη.
Έτσι φέτος φάγαμε μόνοι μας και είχαμε την ησυχία μας γιατί συν τοις άλλοις αυτά τα βλαμμένα είναι και μικρά και κάνουν φασαρία και εμείς, μεγάλοι άνθρωποι, δεν είμαστε και για πολλά.
Κατά τις 2:30 ήρθαν και τα πρώτα χασμουρητά και σιγά-σιγά ένας-ένας ανεβήκαμε στους θαλάμους μας για να πάρουμε πίεση και τα πράγματα μας να φύγουμε.

Άντε και του χρόνου το ΔΣ του συλλόγου μας να γλεντήσει μόνο του!

ΑΜ

Ανώνυμος είπε...

Για πρώτη φορά στη χώρα μας μαθήτρια αποβάλλεται από σχολείο για ένα γκρουπ που έφτιαξε στο Facebook!Ο λόγος για μια 14χρονη μαθήτρια της Β' Τάξης του Γυμνασίου Χρυσοπηγής...


Χανίων. Η οποία έφτιαξε στο Facebook ένα γκρουπ με τίτλο και θέμα “Ναι, κι εγώ μισώ τη διευθύντρια της Χρυσοπηγής

Το γκρουπ εντόπισε τυχαία μια μητέρα και ενημέρωσε την διευθύντρια για την ύπαρξη του.

Έτσι την Τρίτη και αφού συνεδρίασε ο σύλλογος καθηγητών του αποφασιστικέ το παιδί να αποβληθεί ! Δηλαδή ότι η κοπέλα αποβάλλεται οριστικά από το σχολείο.
ΣΧΟΛΙΟ
Επειδή ο μεσαίωνας καλά κρατεί, δεν κάνετε και καμιά κίνηση προς το ΥΠΕΠΘ, μαζί με τη διαβούλευση και τα υπόλοιπα να βγάλει η Υπουργός καμιά εγκύκλιοπρος τα σχολεία, ότι άλλαξε η χιλιετηρίδα;