Θέση του Συλλόγου για τα Κείμενα που Δημοσιεύονται

Συνάδελφοι και συναδέλφισες,Τα blogs είναι βήματα ελεύθερης έκφρασης και η ανωνυμία εξασφαλίζει τη δυνατότητα αυτής της έκφρασης.Τα κείμενα που εκφράζουν το Δ.Σ. του Σ.Μ.Υ.Γ.Γ.Ε.Ε., είναι αυτά που αναρτώνται στο blog με την υπογραφή του Συλλόγου.Τα σχόλια που αναρτώνται εκφράζουν τους συντάκτες τους. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα αποσύρονται από το Δ.Σ. του Σ.Μ.Υ.Γ.Γ.Ε.Ε.

29.3.12

Επιστολή προς τον Υπουργό Π.Δ.Β.Μ.Θ. κο Γ. Μπαμπινιώτη

Παραθέτουμε την επιστολή του Συλλόγου μας προς τον Υπουργό Π.Δ.Β.Μ.Θ. κο Γ. Μπαμπινιώτη σχετικά με τις τροποποιήσεις της τελευταίας στιγμής επί του Σχεδίου Νόμου «Αναδιοργάνωση Υπουργείων και ΝΠΔΔ», στο τμήμα που αφορά στην Δια Βίου Μάθηση.

Επιστολή προς τον Υπουργό Π.Δ.Β.Μ.Θ.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετακομίζει η Γραμματεία;

Επειδή συχνά με ρωτούν τι θα γίνει με τη ΓΓΔΒΜ – θα μετακομίσει στο Υπουργείο; ή τελικά θα μείνει στη Αχαρνών – οφείλω να δώσω μια σαφή απάντηση για να λήξει πια αυτό το θέμα που ταλανίζει χρόνια τώρα τους συναδέλφους Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής :

Αν τελικά φύγουμε δεν έχουμε κανένα λόγο να μείνουμε. Γιατί αν μείνουμε δεν πρόκειται να φύγουμε. Θα μπορούσαμε βέβαια τόσο καιρό να είχαμε φύγει αλλά τελικά ακόμα εδώ ήμαστε.
Θεωρητικά οι πιθανότητες να μείνουμε είναι όσες και οι πιθανότητες να φύγουμε. Έτσι λοιπόν μπορεί να φύγουμε, μπορεί και να μείνουμε. Πολύ έγκυρες και δια σταυρωμένες πηγές με πληροφορούν σαφέστατα ότι ή θα μείνουμε ή θα φύγουμε.
Από την άλλη αν μείνουμε δεν θα χρειαστεί να φύγουμε γιατί έτσι και φύγουμε δεν πρόκειται να μείνουμε. Τελικά μάλλον θα μείνουμε, εκτός κι αν φύγουμε. Τώρα αν δεν φύγουμε και στο τέλος μείνουμε είναι κι αυτό μια εκδοχή. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν μπορούμε να φύγουμε και μείνουμε ταυτόχρονα.

Πιστεύω ότι με τα παραπάνω να έδωσα μια καθαρή και τεκμηριωμένη απάντηση στο ζήτημα που μας προβληματίζει, μας αγχώνει, μας διχάζει σ’ αυτούς που λένε ότι θα φύγουμε και σ’ αυτούς που λένε ότι θα μείνουμε και τελικά μειώνει τη παραγωγικότητα μας.

Ανώνυμος είπε...

Αντίο Ηγέτη μας

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν τον απερχόμενο ηγέτη τους τα στελέχη και το προσωπικό της ΓΓΔΒΜ και του υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν με αμείωτο ζήλο και αυταπάρνηση το τεράστιο έργο που αφήνει πίσω του. Σκηνές έντασης και συγκινησιακής φόρτισης εκτυλίχθηκαν κατά τη αποχώρηση του, ενώ βουρκωμένοι όλοι οι υπάλληλοι τον αγκάλιαζαν και τον φιλούσαν. Πολλοί από αυτούς μάλιστα είχαν διακόψει την άδεια τους προκειμένου να παραστούν στη σεμνή τελετή και να σιγουρευτούν ότι πραγματικά φεύγει.
Στην ολιγόλεπτη αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο κος γενικώς υπογράμμισε ότι έκανε απλά το κέφι του χωρίς να υπολογίσει το χρηματικό κόστος και τον πόλεμο που του έκαναν τα ξένα κέντρα, ο σύρριζα κι η τρόικα. Τόνισε κατηγορηματικά δε ότι, από όποια παραλία κι αν βρίσκεται, ίσως συνεχίσει να μάχεται για τη δημοκρατία, το σοσιαλισμό και τη δια βίου. Τέλος ευχαρίστησε τα στελέχη της υπηρεσίας – μερικούς από αυτούς τους έβλεπε για πρώτη φορά - για την στενή και άψογη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα ενώ απείλησε ότι μπορεί και να ξανάρθει αν αλλάξουν τα πράγματα.

Η θητεία του – που με βεβαιότητα πια μπορούμε να πούμε ότι ήταν ανώτερη ακόμη κι από αυτήν του Δερματολόγου προκατόχου του - σημάδεψε ανεξίτηλα τη γραμματεία και κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ την προσφορά του, την επιστημονική του κατάρτιση, την αποφασιστικότητα του, την παιδεία του, τα μπινελίκια, την ευγένεια, τις σπασμένες πόρτες, τους λεπτούς του τρόπους, τους σηκωμένους γιακάδες και το ήθος του.

Το βαρύ φορτίο που αφήνει στη νέα γενική, η οποία με δέος τον διαδέχθηκε, δημιουργεί τεράστιες ευθύνες και απαιτεί σκληρή και συστηματική δουλειά για την συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου του.

Το ΔΣ του συλλόγου των υπαλλήλων τιμώντας την προσφορά του αποφάσισε να κατατεθούν από τα αποθεματικά του, τέσσερα ευρώ στο ΤΠΔΥ υπέρ της μνήμης του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων.

Αυτά και καλό βαρύ χειμώνα

Α.Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΓΕΩΠΟΝΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΝΑ ΓΕΩΠΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΓΕΩΠΟΝΟ; ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΦΕΡΤΕ ΕΝΑ ΓΕΩΠΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΦΥΤΑ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ κ.ΓΕΝΙΚΕ ΕΙΠΕ Ο κ.ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΓΕΩΠΟΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Δεξιώσεις και Ημερίδες

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό υποδεχθήκαμε τη νέα γενική σε δεξίωση που δόθηκε προς τιμήν της στο κυλικείο της κας Κούλας.
Η νέα γενική στην ομιλία της είπε μεταξύ άλλων ότι τα πράγματα είναι σοβαρά κι ότι όλοι πρέπει να αλλάξουμε για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις που περνάει το έθνος. Στη συνέχεια καλωσόρισε τους δεκαπέντε καινούριους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς, που στα πλαίσια της πολιτικής «έχω μπάρμπα στη Κορώνη» κατάφεραν - μαζί με τους υπόλοιπους δέκα που ανανέωσαν με τον ίδιο τρόπο την απόσπαση τους - να λουφάρουν στην Αθήνα γλυτώνοντας έτσι τον βαρύ χειμώνα της επαρχίας. Εξ άλλου υπάρχουν κι αναπληρωτές.
Μετά μας είπε ότι μας περιμένει πολλή δουλειά και θα μας ενημερώσει σχετικά στη ημερίδα της Πέμπτης.

Η ημερίδα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επισημότητα στο αμφιθέατρο-αποθήκη της υπηρεσίας.
Στην αρχή μας μίλησε ένας κύριος που ήτανε ένας από τους δεκαεπτά νέους συμβούλους, συνεργάτες και παρατρεχάμενους της γενικής και ήτανε και δικηγόρος και μας εξήγησε τους νόμους που επιβάλουν την μέχρι θανάτου μάθηση ενώ πρόβαλε σε μια οθόνη ένα μεγάλο κουτί που από κάτω είχε πολλά μικρά κουτάκια που κάτι γράφανε μέσα, αλλά τα γράμματα ήταν ψείρες και δεν βλέπαμε τίποτα. Για να πω την αλήθεια ούτε που κατάλαβαμε τι έλεγε αλλά μάλλον ούτε κι αυτός κατάλαβε.
Μετά άρχισε να μας μιλάει ένας διευθυντής που φαινότανε να βαριέται που ζει και που κι αυτός πρόβαλε στην οθόνη κάτι κουτάκια που κι αυτά κάτι γράφανε μέσα. Τα δικά του κουτάκια όμως ήταν καλύτερα γιατί ήταν χρωματιστά και κουνιόντουσαν. Κάνανε τούμπες, εμφανιζόντουσαν από το πουθενά, άλλα ερχόντουσαν από πάνω, άλλα από κάτω. Είχε πολύ πλάκα και μας έκανε να γελάσουμε.
Ακολούθως πήρε το λόγο η γενική και μας μίλησε για κάτι κολώνες που στηρίζουν τη δια βίου.
Μας είπε ότι πρέπει να τις κρατάμε καλά γιατί άμα πέσουν οι κολώνες πέφτει η Ελλάδα. Κι άμα πέσει η Ελλάδα πέφτουν και τα βαλκάνια. Κι άμα πέσουν τα βαλκάνια πάει κι Ευρώπη πάει κι Ασία… (τώρα αυτό είναι από αλλού αλλά το κόλλησα γιατί ταιριάζει). Πάντως γελάσαμε πάλι.
Τέλος το λόγο πήρε ένας άλλος διευθυντής αλλά δεν καταλαβαίναμε γρι απ’ ότι έλεγε γιατί μίλαγε αγρινιώτικα και δεν υπήρχε μεταφραστής στην αίθουσα. Όταν μας κοίταζε όμως κουνάγαμε το κεφάλι και χαμογελούσαμε για να μη μας καταλάβει.
Μετά κάναμε διάλλειμα.
Στο φουαγιέ υπήρχε πλούσιος μπουφές με πολλών ειδών κουλουράκια, κέικ, καφές και διάφορα άλλα σκατολοϊδια που συνήθως έχουν οι μπουφέδες των ημερίδων.
Όταν τελείωσε το διάλλειμα μαζευτήκαμε πάλι στο αμφιθέατρο αλλά αυτή τη φορά κάτσαμε παρέες – παρέες και τα λέγαμε πίνοντας καφέ και τρώγοντας κουλουράκια. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και περνάγαμε τέλεια μέχρι που μπήκε πάλι η γενική και μας διέκοψε.
Αρχίσανε πάλι να μιλάνε διάφοροι προϊστάμενοι και διευθυντές με αποκορύφωμα την ομιλία του προέδρου του τμήματος κοινωνικών προβλημάτων που μας παρουσίασε το πολιτικό μανιφέστο του τμήματος, που συνέταξε – όπως μας είπε – ξενυχτώντας το προηγούμενο βράδυ με τον σύντροφο αντιπρόεδρο, σε παρακείμενο τσιπουράδικο. Η ομιλία του ήταν συγκλονιστική και ο λόγος του χειμαρρώδης και ακατάληπτος . Το κοινό κρεμάστηκε κυριολεκτικά από τα χείλη του καθώς αποχωρούσε γιατί είχε περάσει η ώρα και έπρεπε και να σχολάσουμε.
Περάσαμε τόσο υπέροχα αυτή τη Πέμπτη... Καλύτερα κι από τη Τσικνοπέμπτη!
Μάλλον θα το καθιερώσουμε.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=qqxXz6IHw5s

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=k2ZisFI-7ic



Αφιερωμένο στη γενική και στους συμβούλους της.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον ανώνυμο σχετικά με την εκδήλωση της Πέμπτης .....Θα ήταν πολύ καλύτερο να υποστηρίζουμε τέτοιες ενέργειες και όχι να σατιρίζουμε την όποια φιλότιμη προσπάθεια γίνεται προς ενημέρωση των εργαζομένων έστω με λάθη και ατέλειες ,στόχος είναι η συνεχή μας βελτίωση και προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να προτείνουμε και όχι να καταδικάζουμε,επίσης θα ήταν καλό να μην ειρωνευόμαστε συναδέλφους που και καλά έχουν μπάρμπα στην Κορώνη (όπως πολλοί σίγουρα θα έχουν από τους διορισμένους εδώ)γιατί για να είναι στην Αθήνα μπορεί να συντρέχουν σοβαροί κοινωνικοί λόγοι και όχι διάθεση να λουφάρουν,ας είμαστε λοιπόν περισσότερο προσεκτικοί στις διατυπώσεις μας και ας αφήσουμε κατά μέρος τα κακοπροαίρετα σατιρικά σχόλια που σίγουρα δεν μας κάνουν καλύτερους.....

Ανώνυμος είπε...

Η συνεχής βελτίωση ή βελτίωσις
της συνεχούς βελτίωσης ή βελτιώσεως



Ανώνυμος είπε...

Μωρέ και καράβια φεύγουν και ντέφια μας βαράνε, αλλά εμείς που να καταλάβουμε! Στην κοσμάρα του καθένας, στη βολή του, στις ανέσεις του. Με τίποτα και κανένας δε μας πιάνει, όχι πως έχουμε άδικο σε όλα, αλλά σε μερικά έχουμε, όμως δεν έχουμε και διάθεση να κάνουμε κάτι. Δε βαριέστε, σε λίγο θα πάμε σπίτια μας, έφεδροι απολυμένοι.
Μέχρι τότε, ας γκρινιάζουμε μεταξύ μας, αφού δεν ξέρουμε να τα λέμε εκεί που πρέπει.
Περαστικά μας

Ανώνυμος είπε...

Μπαρμπάδες απ’ τη Κορώνη

Σίγουρα ο συνάδελφος(η) εκπαιδευτικός που διαμαρτύρεται για το ανώνυμο σατυρικό σχόλιο που την (τον) έθιξε, θα έχει πολύ πιο σοβαρούς κοινωνικούς λόγους απ’ ότι είχε η φίλη μου η Σ. που ο πρώτος της διορισμός ήταν στη Λέρο και έμεινε εκεί για τρία χρόνια μεγαλώνοντας το ένα της παιδί αυτή εκεί και το άλλο ο σύζυγος στην Αθήνα. Τα επόμενα δύο τα πέρασε σε ορεινό χωριό της Φθιώτιδας κι αν τη ρωτούσες πως περνάει τότε, που τράβαγε τα μεγάλα ζόρια, θα σου απαντούσε με πολύ περηφάνια ότι κάνει αυτό που επέλεξε να κάνει. Να διδάξει.
Επίσης μου είναι πολύ δύσκολο να φανταστώ τους σοβαρούς κοινωνικούς λόγους που μπορεί να έχουν τόσο νέα παιδιά (μερικά δεν έχουν πατήσει ακόμα τα τριάντα) που πριν ακόμα μπουν στην αίθουσα του σχολείου, προτίμησαν να βρεθούν σε μια υπηρεσία που δεν έχει γραφεία να τους βάλει, για να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι και να βαράνε σφραγίδες.
Όλα αυτά τα ωραία που γράφει η (ο) συνάδελφος εκπαιδευτικός καλό θα ήταν να τα πει στους γονείς των παιδιών της ρημαγμένης επαρχίας που βλέπουν τα παιδιά τους αντί να είναι στις αίθουσες, να συμπληρώνουν τα κενά τους, στους δρόμους και στις καφετέριες. Κι όταν τα κενά συμπληρωθούν από αναπληρωτές να τους εξηγήσει γιατί πρέπει να πληρώνουν – τέτοιες εποχές - δυο μισθούς για μια θέση εκπαιδευτικού.
Αυτό που γίνεται με το αλισβερίσι των αποσπάσεων (και μιλάμε για χιλιάδες) δεν είναι απλά συμμετοχή του ευεργετηθέντος. Είναι συνενοχή στο παιχνίδι αυτών που μας χρεώνουν ότι τα φάγαμε μαζί τους. Είναι η δικαίωση τους.
Και σίγουρα θα γίνουμε καλύτεροι αν τους γυρίσουμε τη πλάτη και πάψουμε να δεχόμαστε τις προσφορές τους (που τελικά όλοι εμείς τις πληρώνουμε) γιατί έτσι τους ξεδοντιάζουμε.
Αλλιώς τέτοιοι που είμαστε, τέτοιοι μας αξίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Ας μου πει κάποιος, είναι αλήθεια ότι ο Μπάκας φεύγοντας πήρε και ένα laptop δώρο? !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά παθαίνουμε επειδή δεν έχουμε προμηθευτεί στη Γραμματεία ipad!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ tendy η νέα ιστοσελίδα της ΓΓΔΒΜ, λίγες μέρες πριν τη κατάργηση της. Πόσο μας κόστισε?

Ανώνυμος είπε...

Α! της γραμματείας είναι? Νόμιζα πως είναι καινούριο sex shop. Αντε βρε! Καλορίζικο. Τα ΄χει τα λεφτά του. Χαλάλι του και τα χαράτσια και οι φόροι και τα επιδόματα.

Ανώνυμος είπε...

Η «αριστερή» καρατζόλα κάνει ότι και οι προκάτοχοι της : σπαταλάει τα χρήματα που προέρχονται από το αίμα των φορολογούμενων για να κάνει το κέφι της. Δεν είναι μόνο το site (δεν είχαμε;) είναι και τα απαράδεκτα βιντεοκλιπάκια, είναι και η αυλή των «συμβούλων-συνεργατών» κτλ. Πόσο μας κοστίζουν όλα αυτά; Θα τα ελέγξει κάποιος κάποτε;
Επίσης συνεχίζει τη παράδοση που θέλει το Γραμματέα να είναι σφαγμένος με τον διευθύνοντα σε βάρος πάλι των πολιτών.
Ανίκανοι και οι δύο να αντιληφθούν πόσο ανίκανοι είναι.
Et preterea censeo GGDVM delenda est

Ανώνυμος είπε...

Είχα ανησυχήσει με τόσες ημερίδες και τόσα τερτίπια αριστερόστροφα,λέω να δεις που στο τέλος θα αρχίσουμε να δουλεύουμε κιόλας αλλά μπα,Μένουμε Ελλάδα και ΓΓΔΒΜ.

Ανώνυμος είπε...

Et preterea censeo Carthago delenda est σημαίνει στα λατινικά «Κι επιπλέον νομίζω ότι η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί» (ρωμαϊκή ρήση).
Για όσους ρωτούν και ξαναρωτούν,στη θέση της Καρχηδόνας να μπει ΓΓΔΒΜ.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν – αυτούς τους δύσκολους καιρούς - να κρατούν ψηλά το κεφάλι και να μη ξεπουλάνε το ήθος τους και τις ιδέες τους για ένα μισθό και μια καρέκλα.
Να ‘σαι καλά Μανώλη!
Μας διδάσκεις αξιοπρέπεια και λεβεντιά.
Μακάρι να είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε κι άλλους σαν εσένα.
Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα στο μικρόκοσμο μας, όλοι μικροί και λίγοι. Ασήμαντοι και τυχοδιώκτες.
Να ‘σαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μετακομίσαμε!
Το όραμα έγινε πραγματικότητα . Επιτέλους εγκατασταθήκαμε στα νέα υπερσύχρονα γραφεία του Υπουργείου μας. Καμιά σχέση με τη μιζέρια της Αχανών 417 και Κοκκινάκη.
Το νέο μας τεραστίων διαστάσεων κτήριο βρίσκεται σε προνομιακή θέση στην εξοχή και περιτριγυρίζεται από μεγάλο αυλόγυρο με απροσπέλαστη σιδερόφρακτη μάντρα που μαζί με ειδικά εκπαιδευμένους άνδρες των ΜΑΤ των ΕΚΑΜ και της Αστυνομίας μας προστατεύουν από τις ανελέητες επιδρομές του ΠΑΜΕ και άλλων αναρχικών ομάδων. Τις εισόδους φυλάνε επιλεγμένοι σεκιουριτάδες με αλεξίσφαιρα γιλέκα και κάθε πρωί που πας να μπεις σε ρωτάνε : Που πάτε κύριε? Και εσύ απαντάς : Υπάλληλος είμαι . Και μπαίνεις. Τέλος στην αυλή περιπολούν επίσης ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά αποτρέποντας έτσι κάθε κακόβουλη προσπάθεια . Μερικοί κακόγουστοι το παρομοιάζουν με φυλακές ή στη καλύτερη περίπτωση στρατώνα, αλλά τι να περιμένεις από αχάριστους γκρινιάρηδες.
Ο ά.α. υπουργός μας ο κύριος L.A. με τις αισθησιακές του καμπύλες και το σπινθηροβόλο βλέμμα του εργάζεται νυχθημερόν για το καλό της Παιδείας και μάλιστα αφιλοκερδώς . Κάποιοι κακοήθεις τον παρομοιάζουν με παχύδερμο αλλά ευτυχώς είναι λίγοι και τους έχουμε απομονώσει. Τον χαρακτηρίζουν το ήθος, η ευγένεια, το υψηλό μορφωτικό επίπεδο, η γνώση, η σοφία, η πραότητα, η ηρεμία και το λαμπρό παρελθόν του. Είναι γνωστός σε μας από τα παλιά ως ιδιοκτήτης ΚΕΚ, ενός ιδρύματος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα φυσικά, άλλωστε ποτέ το κέρδος δεν ήταν αυτοσκοπός γι αυτόν τον αλτρουιστή και ανιδιοτελή πατριώτη. Ελάχιστοι κακεντρεχείς, συνομοσιολόγοι διαδίδουν ότι έχει «φάει» το καταπέτασμα αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ασύστολα ψεύδη πολιτικών του αντιπάλων, που φθονούν την πορεία του και υπονομεύουν το τεράστιο έργο του.
Με όλες αυτές τις αλλαγές η εργασία μας γίνεται με περισσότερη διάθεση κέφι και ενθουσιασμό, τόσο που κάποιοι κάθονται και εργάζονται ως αργά το βράδυ ενώ άλλοι πηγαίνουν και τα Σαββατοκύριακα. Φυσικό είναι να μας διακατέχει η ανησυχία αν θα μας αφήσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά να δουλέψουμε.
Για τη Μαρία που μας λείπει

Ανώνυμος είπε...

Δε φθάνουν οι δύο μισθοί που κονόμαγε από ΓΓΔΒΜ και Πανεπιστήμιο, δε φθάνουν τα περιττά έξοδα (ιστοσελίδα- δωράκι σε φίλους κτλπ) δεν φθάνουν οι καφέδες της και τα λοιπά «έξοδα παράστασης» που μας φέσωνε, δε φθάνουν τα τρία laptop που «χάθηκαν» από το γραφείο της λίγο πριν αποχωρήσει, «ξέχασε» να επιστρέψει και το laptop που της παραχώρησε η υπηρεσία για το διάστημα της θητείας της ως Γενική Γραμματέας. Ο λόγος φυσικά για την «αριστερή» κα Ελένη Καρατζόλα
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Τομπούλογλου κα Ελένη.
Αλήθεια πόσος χρόνος πρέπει να περάσει για να θεωρηθεί κλοπή η απώλεια?
https://el-gr.facebook.com/Apokalypseis/posts/447049125338471