Θέση του Συλλόγου για τα Κείμενα που Δημοσιεύονται

Συνάδελφοι και συναδέλφισες,Τα blogs είναι βήματα ελεύθερης έκφρασης και η ανωνυμία εξασφαλίζει τη δυνατότητα αυτής της έκφρασης.Τα κείμενα που εκφράζουν το Δ.Σ. του Σ.Μ.Υ.Γ.Γ.Ε.Ε., είναι αυτά που αναρτώνται στο blog με την υπογραφή του Συλλόγου.Τα σχόλια που αναρτώνται εκφράζουν τους συντάκτες τους. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα αποσύρονται από το Δ.Σ. του Σ.Μ.Υ.Γ.Γ.Ε.Ε.

27.5.09

Ενημέρωση για τη Μηνιαία Συνάντηση του Δ.Σ με τον Γ.Γ.

Διαβάστε Περισσότερα...... 
(με κλικ στον τίτλο της ανάρτησης)



Αγαπητοί συνάδελφοι
Μετά την τελευταία προγραμματισμένη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα κο Κουσκούκη σας ενημερώνουμε για τα εξής:

  1. Στην ημερήσια διάταξη τέθηκε το ζήτημα λειτουργίας της υπηρεσίας με αφορμή την μετακίνηση υπαλλήλου του τμήματος ΟΤΑ & ΦΟΡΕΙΣ στο τμήμα του Πρωτοκόλλου, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση ούτε με την ενδιαφερόμενη, ούτε με τον Τμηματάρχη αλλά ούτε και με την Διευθύντρια Προγραμμάτων. Το έγγραφο μετακίνησης υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας. Σε σχέση με αυτό ο Γενικός Γραμματέας, προς τιμήν του, δήλωσε ότι δεν είχε ενημερωθεί πλήρως για τη διαδικασία και ανακάλεσε την απόφασή του ως προς το συγκεκριμένο σημείο. Ισχύει η μετακίνηση της συναδέλφου από το Τμήμα Γραμματείας στο Τμήμα Διοικητικού.


  2. Αναφερθήκαμε επίσης στο ζήτημα της μεταφοράς κονδυλίων από κωδικό σε κωδικό, με ότι αυτό συνεπάγεται.


  3. Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας επαναβεβαίωσε την πρόθεσή του να συμβάλει στην καταβολή υπερωριών έτσι όπως δίδονται από τον Υπουργό σε άλλους υπαλλήλους της κεντρικής υπηρεσίας, καθώς και στην καταβολή του επιδόματος των 105 Ευρώ. Σημαντικό είναι πως ανέλαβε την πρωτοβουλία να ερευνήσει και ο ίδιος το ζήτημα σε μια προσπάθεια να προχωρήσει σε ικανοποίηση των αιτημάτων μας.